Categorieën
2020 Blog Evenementen

Zomervakantie-tip: kom naar het Openlucht Museum in Arnhem

Van zaterdag 1 t/m zondag 16 augustus, van 16.00 tot 22.00 uur is Satéboss te vinden in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Een kleine mijlpaal, want het is ons eerste event van 2020.

Categorieën
2020 Blog Catering

Tijdelijk bezorgen (corona)

In verband met het coronavirus bezorgt Satéboss deze zomer heerlijke Indische verse gerechten aan huis om zelf op te warmen (zie hieronder), zo kan iedereen blijven genieten van het eten van de Boss. BESTEL INSTRUCTIES 1. Wij bezorgen aan huis van woensdag t/m zondag: tussen 13:30 – 18:00.2. Bestellingen uiterlijk één dag (tot 19:00) van […]

Categorieën
2020 Blog Catering

Waarom kiezen voor een foodtruck tijdens de coronacrisis?

Véél bedrijven en particulieren vinden het juist nu – tijdens de coronacrisis – moeilijk om met een grote groep mensen ergens te gaan eten. Cafés en restaurants mogen binnen maximaal 30 personen (en per 1 juli 100 personen) ontvangen, er moet worden gereserveerd en anderhalve meter afstand houden gaat vaak moeilijk. Maar wat kan je doen als je wel iets hebt te vieren?

Categorieën
2020 Blog Media

Sateboss in EenVandaag (NPO 1)

Het NPO 1-programma EenVandaag (AVROTROS) maakte een reportage over Foodtrucks die zich tijdens de coronacrisis dankzij initiatieven als Buurtkeukens staande weten te houden.

Categorieën
2020 Blog Media

Indonesische journalisten schrijven over Sateboss

Saté tref je ook in Europa, in landen zoals België en Nederland is ook saté te verkrijgen. Maar hoe ziet dat er dan uit? Saté in Europa? Ontmoet de Sateboss!

Categorieën
Indische recepten

Recept: Indische Maïskoekjes (4 personen)

Wij zijn dol op gebakken maïskoekjes. Dit recept vonden wij terug in een oud kookboek van opa Hartman. Te lekker om geheim te houden. Eet smakelijk!

Categorieën
2020 Blog Familieverhalen

Even voorstellen: Raphaël Hartman, de nieuwe Sateboss!

Meer dan een jaar geleden stond Raphaël Hartman nog in volle Indonesische voetbalstadions, als Head of Marketing van Liga Indonesia Baru. Maar nu is het tijd voor iets nieuws: in september 2019 heeft hij de werkzaamheden van zijn vader Paul overgenomen. Raphaël heeft in de periode van 2013- 2019 gewerkt in het Indonesische voetbal, in […]

Categorieën
2019 Blog Media

Satéboss sponsort derde elftal Candia ’66

Satéboss, de Indische saté cateraar van Nederland en België, mag zich de officiële sponsor van S.V. Candia ’66 uit Rhenen noemen voor het seizoen 2019-2020. Op 21 oktober 2019 werden nieuwe uittenues overhandigd door Raphaël Hartman aan het derde elftal, die dit seizoen als échte bazen het veld op gaan. Succes dit seizoen mannen! Wil […]

Categorieën
Indische recepten

Recept: Soto Ayam van Noëlla (4 personen)

Noëlla maakt deze Soto Ayam vaak als er vrienden bij haar komen eten. Inmiddels staat ze bekend om dit heerlijke recept.

Categorieën
Indische recepten

Recept: Perkedèl (Indische Frikadel) van Raphaël (4 personen)

In de Indische keuken bestaat er óók frikadel en deze is een stuk lekkerder dan de Nederlandse, gefrituurde variant.

Categorieën
Indische recepten

Recept: Tempeh Goreng van Opa (4 personen)

Dit Tempeh Goreng recept komt uit het kookboek van onze opa en zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

Categorieën
2017 Blog

Tips voor een perfecte winterbarbecue

Een aantal praktische tips om je te helpen bij je eerste winterbarbecue.