Ga naar de inhoud
Home » Coronaproof foodtruck

Coronaproof foodtruck

Ben jij op zoek naar een coronaproof foodtruck op locatie, dan ben je bij Sateboss aan het juiste adres! Met onze saté foodtruck kunnen wij gedurende de coronacrisis op een veilige en op een professionele manier cateringen op locatie verzorgen. Maak je geen zorgen over veiligheid, want wij nemen de meest recente corona richtlijnen van het RIVM tijdens de catering uiterst serieus.

Coronaproof catering op 23 sambalpotten afstand

Voor bedrijven:

De hele wereld wordt in z’n greep gehouden door het coronavirus. We proberen zo veel mogelijk thuis te werken, maar niet iedereen kan dat. Er zijn genoeg mensen met een cruciaal beroep die iedere dag met de nodige aanpassingen naar kantoor komen, denk aan: mensen in de zorg, het onderwijs, het OV, de transport of de kinderopvang. Zij houden Nederland voor ons draaiende. Wil jij deze collega’s of werknemers eens goed te verrassen en ze een onvergetelijke blik van waardering geven? Trakteer ze dan op een heerlijke Indofood catering van Sateboss.

Met onze saté foodtruck kunnen wij op een veilige en op een professionele manier cateringen op locatie verzorgen. Dit gebeurt in shifts en uiteraard dus volgens de laatste voorschriften van het RIVM.

Voor particulieren: in shifts of drive-thru

Cateringen thuis zijn mogelijk, maar wel met de nodige aanpassingen. Er zijn manieren om je verjaardag op een veilige manier te vieren, zo zie je in coronatijd steeds vaker een drive-thru of drive-through-verjaardag voorbijkomen. Ook kunnen we werken in shifts.


Hoe werken jullie coronaproof?

  • Er wordt gewerkt op 1,5 meter afstand en met 1,5 meter markering.
  • De cateringen worden opgedeeld in kleine shifts. Hierdoor kan iedereen veilig op 1,5 meter afstand eten ophalen.
  • Wij werken met wegwerp handschoenen en mondkapjes.
  • De foodtruck wordt meerdere malen per dag gereinigd.
  • Er wordt gebruik gemaakt van biologische afbreekbare disposables (bord, servet, bestek sachettes).

Een foodtruck catering op locatie is al mogelijk vanaf 35 personen. Bekijk ook onze ‘meest gestelde vragen‘. Mocht je vragen hebben, dan mag je ons ook altijd bellen of appen op: 06 44 42 28 11.