Ga naar de inhoud
Home » De Satéboss verwent bewoners Rumah Kita

De Satéboss verwent bewoners Rumah Kita

Satéboss verzorgt maaltijd voor bewoners Rumah Kita

Op vrijdag 17 juli 2015 mochten een aantal bewoners van Rumah Kita genieten van de speciaal bereidde saté door de Satéboss. De Satéboss had de eer om deze uiterst kritische Indische Nederlanders van hun authentieke Saté Ayam en Saté Babi te voorzien, gestookt op ‘arang’.

De Satéboss is volgens de bewoners met vlag en wimpel geslaagd voor haar examen, ze waren “senang sekali” over de door ‘de boss’ bereide saté. ‘Wij van de Satéboss zijn zeer tevreden en het doet ons goed om de bewoners van Rumah Kita te zien smullen van onze saté, een evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is’ aldus Paul Hartman. Niet alleen Paul dacht er zo over, ook de aanwezigen spraken met een lach op hun gezicht: ‘He Loh, sampai ketemu lagi nih?’, wat vertaald betekend: ‘He jij, wanneer zien we elkaar weer?’. Het was een geslaagde middag met tevreden bewoners en heel veel lekker eten.

Over Satèboss
De Satèboss is een unieke mobiele satébakker, die Indische saté op locatie bakt in de Piaggio Ape 50. Achter hun product gaat een lange geschiedenis vooraf, daterend uit 1929. De saté wordt op authentieke wijze bereid volgens een geheim familie recept uit het voormalig Nederlands-Indië.De satés worden handgemaakt, vers bereid in hun eigen bedrijfskeuken.

Bron: http://www.zinzia.nl/nieuws/de-sateboss-verwent-bewoners-rumah-kita.html


Wil jij vaker op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Satéboss? Volg ons dan op Facebook of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je geen robot bent: *