De Satéboss verwent bewoners Rumah Kita

By 17 juli 2015 2015, Catering No Comments
RumahKita_sateboss_1

Op vrijdag 17 juli 2015 mochten een aantal bewoners van Rumah Kita genieten van de speciaal bereidde saté door de Satéboss. De Satéboss had de eer om deze uiterst kritische Indische Nederlanders van hun authentieke Saté Ayam en Saté Babi te voorzien, gestookt op ‘arang’.

De Satéboss is volgens de bewoners met vlag en wimpel geslaagd voor haar examen, ze waren “senang sekali” over de door ‘de boss’ bereide saté. ‘Wij van de Satéboss zijn zeer tevreden en het doet ons goed om de bewoners van Rumah Kita te zien smullen van onze saté, een evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is’ aldus Paul Hartman. Niet alleen Paul dacht er zo over, ook de aanwezigen spraken met een lach op hun gezicht: ‘He Loh, sampai ketemu lagi nih?’, wat vertaald betekend: ‘He jij, wanneer zien we elkaar weer?’. Het was een geslaagde middag met tevreden bewoners en heel veel lekker eten.

Over Satèboss
De Satèboss is een unieke mobiele satébakker, die Indische saté op locatie bakt in de Piaggio Ape 50. Achter hun product gaat een lange geschiedenis vooraf, daterend uit 1929. De saté wordt op authentieke wijze bereid volgens een geheim familie recept uit het voormalig Nederlands-Indië.De satés worden handgemaakt, vers bereid in hun eigen bedrijfskeuken.

Bron: http://www.zinzia.nl/nieuws/de-sateboss-verwent-bewoners-rumah-kita.html


Wil jij vaker op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Satéboss? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter.
En als je wilt, kun je hier terugkeren naar de homepagina.

Laat een reactie achter

Bewijs dat je geen robot bent: *