Ga naar de inhoud
Home » Foodtruck aan huis

Foodtruck aan huis

Ben je op zoek naar een foodtruck voor bij jou thuis? Je kan bij ons al een catering op locatie boeken vanaf 35 personen, 50 personen of 100 personen (afhankelijk van de provincie i.v.m. reisafstand: zie offerte aanvragen). Trakteer je gasten op heerlijk authentiek Indisch eten. Met onze rollende keuken komen we live op locatie bakken en met maar liefst vijf soorten saté (🐷 varken ,🐔 kip, 🐐 geit, 🦐 garnaal en 🌱 vega) zit er voor iedereen wat bij.

Onze Indo saté wordt geserveerd met huisgemaakte pindasaus / ketjapsaus, atjar ketimun (komkommer), gebakken uitjes, lontong of stokbrood en (cassave) kroepoek. Maak de maaltijd compleet met nasi goreng, bami goreng en/of gado-gado. Daarnaast kunnen we ook de drankjes aan huis verzorgen.

De voordelen van Sateboss foodtruck aan huis:

  • Origineel en waar iedereen nog jaren later over napraat.
  • Een foodtruck catering op locatie is al mogelijk vanaf 35 personen, 50 personen of 100 personen (afhankelijk van de provincie i.v.m. reisafstand: zie offerte aanvragen).
  • Lekker genieten: ongestoord borrelen en praten met je gasten / collega’s.
  • Niet zelf in de weer met hapjes en drankjes.

Wat kost het huren van een foodtruck aan huis?

De prijs voor het inhuren van een foodtruck aan huis hangt af van diverse factoren: de reisafstand, het aantal gasten, de tijdsduur van het evenement en het gewenste menu.

Bij Sateboss moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van ongeveer 10 tot 25 euro per persoon. De prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal gasten, de reisafstand, de tijdsduur, de inzet van catering personeel en de productkeuze. Let op: dit is een prijsindicatie, het kan zijn dat de offerte anders uitvalt. 

Wij hebben op veel locaties de catering verzorgd. O.a. Eijerkamp, KLM, DHL en Paleis Het Loo gingen je voor.