Ga naar de inhoud
Home » Foodtruck barbecue

Foodtruck barbecue

Ben je op zoek naar een barbecue foodtruck? Je kan bij Sateboss al een catering op locatie boeken vanaf 35 personen, 50 personen of 100 personen (afhankelijk van de provincie i.v.m. reisafstand: zie offerte aanvragen). Trakteer je gasten op heerlijk authentiek Indisch eten. Met onze rollende keuken komen we live op locatie bakken en met maar liefst vijf soorten saté (🐷 varken ,🐔 kip, 🐐 geit, 🦐 garnaal en 🌱 vega) zit er voor iedereen wat bij.

Onze Indo saté wordt geserveerd met huisgemaakte pindasaus / ketjapsaus, atjar ketimun (komkommer), gebakken uitjes, lontong of stokbrood en (cassave) kroepoek. Maak de maaltijd compleet met nasi goreng, bami goreng en/of gado-gado. Daarnaast kunnen we ook de drankjes op locatie verzorgen.

De voordelen van onze barbecue foodtruck:

  • Een authentieke smaak bereik je alleen wanneer je bakt op kolen op de barbecue. Bakken op gas of stroom past niet binnen de visie van Sateboss. 
  • Wij kiezen bewust voor maatschappelijke verantwoorde producten, zo bakken wij onze saté op duurzame kokosbriketten en serveren wij ons eten in/met biologisch afbreekbare disposables.
  • Alle saté wordt met de hand geregen en komt niet (mechanisch) uit de fabriek of rechtsreeks van de groothandel.
  • Plofkippen en kiloknallers komen er bij ons niet in! We werken bewust met eerlijke slagers die in het bezit zijn van de juiste keurmerken en kiezen voor een beter leven voor de dieren, zo komt ons varkensvlees bijvoorbeeld van Nederlandse scharrelvarkens (Pork Best) en beschikt onze kip over een Beter Leven keurmerk.
  • Een foodtruck is origineel en waar iedereen nog jaren later over napraat.
  • Lekker genieten: ongestoord borrelen en praten met je gasten / collega’s.
  • Niet zelf in de weer met hapjes en drankjes.

Wat kost het huren van een barbecue foodtruck?

De prijs voor het inhuren van een foodtruck hangt af van diverse factoren: de reisafstand, het aantal gasten, de tijdsduur van het evenement en het gewenste menu.

Bij Sateboss moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van ongeveer 10 tot 25 euro per persoon. De prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal gasten, de reisafstand, de tijdsduur, de inzet van catering personeel en de productkeuze. Let op: dit is een prijsindicatie, het kan zijn dat de offerte anders uitvalt. 

Wij hebben op veel locaties de catering verzorgd. O.a. Eijerkamp, KLM, DHL en Paleis Het Loo gingen je voor.