Ga naar de inhoud
Home » Foodtruck bruiloft

Foodtruck bruiloft

Huur een foodtruck voor jullie bruiloft en verras jullie gasten met een intiem festival gevoel.

Jullie bruiloft is ongetwijfeld één van de mooiste dagen van jullie leven. Een gigantisch project waar veel geregeld moet worden. Hoe ziet jullie trouwdag er uit? Waar gaan jullie trouwen? Wie nodig je uit? En wat serveer je jullie gasten? Is een foodtruck op jullie bruiloft iets voor jullie?

Afgelopen jaren heeft Sateboss voor veel liefdeskoppels de catering op de trouwlocatie mogen verzorgen: van late night snack tot een complete Indische rijsttafel. Met veel passie en liefde worden op jullie trouwdag onze Indofood gerechten geserveerd aan jullie familie en vrienden.

Je kan bij Sateboss al een catering op locatie boeken vanaf 35 personen, 50 personen of 100 personen (afhankelijk van de provincie i.v.m. reisafstand: zie offerte aanvragen).

Waarom kiezen mensen voor de foodtruck van Sateboss op hun bruiloft?

📍Met onze foodtruck zijn we mobiel en erg flexibel. Wij komen op bijna iedere geweldige trouwlocatie in Nederland en België: op het strand, in het bos of in de tuin. Niks is ons te gek!

🎪 Onze foodtruck zorgt voor een prachtig decor en geeft een intiem festival gevoel op jullie trouwdag (een festival bruiloft).

🍢 Er wordt live op de trouwlocatie voor jullie gasten gekookt, kortom: een unieke beleving waar de heerlijke geur je tegemoet komt!

🍾 We zijn er voor grote en kleine groepen, en passen in ieder budget. Van late night saté snack tot een complete Indische rijsttafel met bami goreng, nasi goreng en/of vegetarische gado gado. Geef bij de offerte aanvraag jullie wensen aan of bel ons op: 06 44 42 28 11

Wat kost het huren van een foodtruck voor een bruiloft?

De prijs voor het inhuren van een foodtruck voor een bruiloft hangt af van diverse factoren: de reisafstand, het aantal gasten, de tijdsduur van het evenement en het gewenste menu.

Bij Sateboss moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van ongeveer 10 tot 25 euro per persoon. De prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal gasten, de reisafstand, de tijdsduur van de bruiloft, de inzet van personeel en de productkeuze. Let op: dit is een prijsindicatie, het kan zijn dat de offerte anders uitvalt. 


Tags: