Home » Foodtruck bruiloft

Foodtruck bruiloft

Huur een foodtruck voor jullie bruiloft en verras jullie gasten met een intiem festival gevoel.

Jullie bruiloft is ongetwijfeld één van de mooiste dagen van jullie leven. Een gigantisch project waar veel geregeld moet worden. Hoe ziet jullie trouwdag er uit? Waar gaan jullie trouwen? Wie nodig je uit? En wat serveer je jullie gasten? Is een foodtruck op jullie bruiloft iets voor jullie?

Afgelopen jaren heeft Sateboss voor veel liefdeskoppels de catering op de trouwlocatie mogen verzorgen: van late night snack tot een complete Indische rijsttafel. Met veel passie en liefde worden op jullie trouwdag onze Indofood gerechten geserveerd aan jullie familie en vrienden.

Waarom kiezen voor de foodtruck van Sateboss op jullie bruiloft?

📍Met onze foodtruck zijn we mobiel en flexibel. Wij komen op bijna iedere geweldige trouwlocatie in Nederland en België: op het strand, in het bos of in de tuin. Niks is ons te gek!

🎪 Onze foodtruck zorgt voor een prachtig decor en geeft een intiem festival gevoel op jullie trouwdag (een festival bruiloft).

🍢 Er wordt live op de trouwlocatie voor jullie gasten gekookt, kortom: een unieke beleving waar de heerlijke geur je tegemoet komt!

🍾 We zijn er voor grote en kleine groepen, en passen in ieder budget. Van late night snack tot een complete Indische rijsttafel met bami, nasi en/of gado gado. Wij zijn er ook voor de vegetariër! Geef bij de offerte aanvraag jullie wensen aan of bel ons op: 06 44 42 28 11


Tags: