Ga naar de inhoud
Home » Foodtruck op je buurtfeest

Foodtruck op je buurtfeest

Ben je op zoek naar een foodtruck voor een buurtfeest? Boek bij ons een satécatering op locatie. Trakteer je gasten op heerlijk authentiek Indisch eten. Met onze rollende keuken komen we live op locatie bakken en met maar liefst vijf soorten saté (🐷 varken ,🐔 kip, 🐐 geit, 🦐 garnaal en 🌱 vega) zit er voor iedereen wat bij.

Onze Indo saté wordt geserveerd met huisgemaakte pindasaus / ketjapsaus, atjar ketimun (komkommer), gebakken uitjes, lontong of stokbrood en (cassave) kroepoek. Maak de maaltijd compleet met nasi goreng, bami goreng en/of gado-gado. Daarnaast kunnen we ook de drankjes voor een buurtfeest verzorgen.

De voordelen van Sateboss foodtruck voor een buurtfeest:

  • Origineel en waar iedereen nog jaren later over napraat.
  • Lekker genieten: ongestoord borrelen en praten met je buren.
  • Niet zelf in de weer met hapjes en drankjes.

Wat kost het huren van een foodtruck voor een buurtfeest?

De prijs voor het inhuren van een foodtruck voor een buurtfeest hangt af van diverse factoren: de reisafstand, het aantal gasten, de tijdsduur van het evenement en het gewenste menu.

Bij Sateboss moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van ongeveer 10 tot 25 euro per persoon. De prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal gasten, de reisafstand, de tijdsduur, de inzet van catering personeel en de productkeuze. Let op: dit is een prijsindicatie, het kan zijn dat de offerte anders uitvalt. 

Wij hebben op veel locaties de catering verzorgd. O.a. Eijerkamp, KLM, DHL en Paleis Het Loo gingen je voor.