Ga naar de inhoud
Home » Foodtruck feest

Foodtruck feest

Geef jij binnenkort een feestje? Boek een foodtruck voor een onvergetelijke dag! Met de foodtruck van Sateboss maak je het feest pas echt compleet. Trakteer je gasten op heerlijk authentiek Indisch eten. Met onze rollende keuken komen we live op locatie bakken en met maar liefst vijf soorten saté (🐷 varken ,🐔 kip, 🐐 geit, 🦐 garnaal en 🌱 vega) zit er voor iedereen wat bij.

Onze Indo saté wordt geserveerd met huisgemaakte pindasaus / ketjapsaus, atjar ketimun (komkommer), gebakken uitjes, lontong of stokbrood en (cassave) kroepoek. Maak de maaltijd compleet met nasi goreng, bami goreng en/of gado-gado. Daarnaast kunnen we ook de drankjes op jouw verjaardag verzorgen.

De voordelen van Sateboss foodtruck op je feestje:

  • Origineel en waar iedereen nog jaren later over napraat.
  • Met onze foodtruck cateren we voor kleine en grote groepen. Een catering is mogelijk vanaf 35 personen, 50 personen of 100 personen (afhankelijk van de provincie i.v.m. reisafstand: zie offerte aanvragen).
  • Lekker genieten van je feest: ongestoord borrelen en praten met je gasten.
  • Niet zelf stressen en rommelen in de keuken op je eigen feest.
  • Niet zelf in de weer met hapjes en drankjes op je eigen feest.
  • Geen afwas na het feest.

Wat kost het huren van een foodtruck voor een feest?

De prijs voor het inhuren van een foodtruck voor een feest hangt af van diverse factoren: de reisafstand, het aantal gasten, de tijdsduur van het evenement en het gewenste menu.

Bij Sateboss moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van ongeveer 10 tot 25 euro per persoon. De prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal gasten, de reisafstand, de tijdsduur van het feestje, de inzet van catering personeel en de productkeuze. Let op: dit is een prijsindicatie, het kan zijn dat de offerte anders uitvalt. 

Wij hebben op veel feestjes de catering verzorgd. O.a. Eijerkamp, KLM, DHL en Paleis Het Loo gingen je voor.