Ga naar de inhoud
Home » Foodtruck Haarlemmermeer

Foodtruck Haarlemmermeer

Wil jij een foodtruck huren in Haarlemmermeer voor je verjaardag, bruiloft, feest, borrel of bedrijfsfeest? De foodtruck van Sateboss komt live saté bakken op locatie. Wij verzorgen cateringen voor grote en kleine groepen in Haarlemmermeer die houden van authentiek en lekker Indo eten.

Dit is waarom mensen uit Haarlemmermeer kiezen voor de foodtruck van Sateboss:

🍢 Onze kleine Piaggio APE 50 foodtruck is een absolute blikvanger voor op je feest. Er wordt live op locatie voor je gasten gekookt. Kortom: een unieke beleving waar de geur je tegemoet komt!

🔥 Wij zijn authentieke satébakkers en bakken onze saté uitsluitend op duurzame kokosbriketten op de barbecue voor een authentieke smaakbeleving.

🎉 Onbezorgd genieten van je feest: ongestoord borrelen en praten met je gasten. Niet zelf stressen en rommelen in de keuken of zelf in de weer met hapjes en drankjes. En geen afwas na afloop.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

🌱 Wij werken zo veel mogelijk met biologisch afbreekbare disposables (borden, bestek en servetten), omdat we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vinden.

🐷 Bij Sateboss kiezen we bewust voor kwaliteitsvlees, dus plofkippen en kiloknallers komen er bij ons absoluut niet in. Beter voor jou en beter voor het milieu.

Groot aanbod indofood

🥒 🍚 Onze gerechten komen uit eigen keuken. Onze Indo saté wordt geserveerd met huisgemaakte pindasaus of ketjapsaus, atjar ketimun (komkommer), gebakken uitjes, lontong of stokbrood en (cassave) kroepoek. Maak de maaltijd compleet met nasi goreng, bami goreng en/of gado-gado. Daarnaast kunnen we ook de drankjes op locatie verzorgen.

Cateringen op maat

🔧 Wij denken graag met je mee, daarom zijn alle cateringen op maat. Een foodtruck catering in Haarlemmermeer is al mogelijk vanaf 50 personen.

Wat kost het huren van een foodtruck in Haarlemmermeer?

De prijs voor het inhuren van een foodtruck in Haarlemmermeer hangt af van diverse factoren: de reisafstand, het aantal gasten, de tijdsduur van het evenement en het gewenste menu.

Bij Sateboss moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van ongeveer 10 tot 25 euro per persoon. De prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal gasten, de reisafstand voor onze foodtruck, de tijdsduur van het event, de inzet van catering personeel en de productkeuze. Let op: dit is een prijsindicatie, het kan zijn dat de offerte anders uitvalt. 

Wij hebben op veel feestjes de catering mogen verzorgen. O.a. EijerkampKLMDHL en Paleis Het Loo gingen je voor.