Ga naar de inhoud
Home » Foodtruck huwelijk

Foodtruck huwelijk

Huur een foodtruck voor jullie huwelijk en verras jullie gasten met een intiem festival gevoel.

Jullie huwelijksdag is ongetwijfeld één van de mooiste dagen van jullie leven. Een gigantisch project waar veel geregeld moet worden. Hoe ziet jullie trouwdag er uit? Waar treden jullie in het huwelijk? Wie nodig je uit? En wat serveer je jullie gasten? Is een foodtruck iets voor jullie?

Afgelopen jaren heeft Sateboss voor veel liefdeskoppels de catering op de huwelijkslocatie mogen verzorgen: van late night snack tot een complete Indische rijsttafel. Met veel passie en liefde worden op jullie huwelijksdag onze Indofood gerechten geserveerd aan jullie familie en vrienden.

Je kan bij Sateboss al een catering op locatie boeken vanaf 35 personen, 50 personen of 100 personen (afhankelijk van de provincie i.v.m. reisafstand: zie offerte aanvragen).

Waarom kiezen voor de foodtruck van Sateboss op jullie huwelijk?

📍Met onze foodtruck zijn we mobiel en flexibel. Wij komen op bijna iedere geweldige huwelijkslocatie in Nederland en België: op het strand, in het bos of in de tuin. Niks is ons te gek!

🎪 Onze foodtruck zorgt voor een prachtig decor en geeft een intiem festival gevoel op jullie huwelijk (een festival bruiloft).

🍢 Er wordt live op de huwelijkslocatie voor jullie gasten gekookt, kortom: een unieke beleving waar de heerlijke geur je tegemoet komt!

🍾 We zijn er voor grote en kleine groepen, en passen in ieder budget. Van late night snack tot een complete Indische rijsttafel met bami, nasi en/of gado gado. Wij zijn er ook voor de vegetariër! Geef bij de offerte aanvraag jullie wensen aan of bel ons op: 06 44 42 28 11

Tags: