Ga naar de inhoud
Home » Foodtruck verjaardag

Foodtruck verjaardag

Jarig? Gefeliciteerd! Boek een foodtruck voor een onvergetelijke party! Met de foodtruck van Sateboss op je feestje maak je het pas echt compleet. Trakteer je gasten op heerlijk authentiek Indisch eten. Met onze rollende keuken komen we live op locatie bakken en met maar liefst vijf soorten saté (🐷 varken ,🐔 kip, 🐐 geit, 🦐 garnaal en 🌱 vega) zit er voor iedereen wat bij.

Onze Indo saté wordt geserveerd met huisgemaakte pindasaus / ketjapsaus, atjar ketimun (komkommer), gebakken uitjes, lontong of stokbrood en (cassave) kroepoek. Maak de maaltijd compleet met nasi goreng, bami goreng en/of gado-gado. Daarnaast kunnen we ook de drankjes op jouw verjaardag verzorgen.

De voordelen van Sateboss foodtruck op je verjaardag:

  • Origineel en waar iedereen nog jaren later over napraat.
  • Met onze foodtruck cateren we voor kleine en grote groepen. Je kan bij Sateboss al een catering op locatie boeken vanaf 35 personen, 50 personen of 100 personen (afhankelijk van de provincie i.v.m. reisafstand: zie offerte aanvragen).
  • Lekker genieten van je verjaardag: ongestoord borrelen en praten met je gasten.
  • Niet zelf stressen en rommelen in de keuken tijdens je verjaardag.
  • Niet zelf in de weer met hapjes en drankjes op je verjaardag.
  • Geen afwas na het verjaardagsfeestje.

Wat kost het huren van een foodtruck voor een verjaardag?

De prijs voor het inhuren van een foodtruck voor een verjaardag hangt af van diverse factoren: de reisafstand, het aantal gasten, de tijdsduur van het evenement en het gewenste menu.

Bij Sateboss moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van ongeveer 10 tot 25 euro per persoon. De prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal gasten, de reisafstand, de tijdsduur van de verjaardag, de inzet van catering personeel en de productkeuze. Let op: dit is een prijsindicatie, het kan zijn dat de offerte anders uitvalt. 

Wij hebben op veel feestjes de catering verzorgd. O.a. Eijerkamp, KLM, DHL en Paleis Het Loo gingen je voor.