Meteen naar de inhoud

Foodtruck & presentatie

De prijs voor het inhuren van onze foodtruck hangt af van diverse factoren: de reisafstand, het aantal gasten, de tijdsduur van het evenement en het gewenste menu.

Houd rekening met een gemiddelde prijs van ongeveer 7,5 – 12,5 euro (excl. btw) p.p voor alleen een portie saté met bijbehorende garnituren. Een completé avondmaaltijd begint bij 20-25 euro per persoon (excl. btw)(afhankelijk van locatie, reisafstand, duur, inzet personeel en productkeuze). Deze prijs is inclusief: foodtruck en barbecue (een mooie blikvanger op je event), disposables (borden en bestek) en één of meerdere knappe satébakker(s) op locatie. Bovendien ruimen we ook alles weer op, zodat jij lekker kan genieten van je feest.

Let op: dit is een prijsindicatie, het kan zijn dat de offerte anders uitvalt. 

Wij hanteren een minimum van 35 personen, zo zijn we er ook voor de kleine feesten en partijen. Gezien wij met variabele opstartkosten (huur personeel, reisafstand, afvalverwerking, etc.) te maken hebben, wordt het tarief per persoon gunstiger vanaf 50 personen. Hier geldt de regel: hoe meer personen, des te lager de prijs per persoon. Vragen over het tarief? Bel ons op: + 31 (0)6 444 22 811.

Onze Sateboss foodtruck is niet heel groot. We hebben genoeg aan ongeveer 12m2. In opstelling is onze foodtruck ongeveer 4 meter lang, 3 meter breed en 2.25 meter hoog. Wat denk je, zou dat passen? Zo niet, kijk dan even bij de alternatieven (zie verder). Tuinpoort? Onze trucks zijn 150 cm breed, houd hier rekening mee.

Ja! We hebben stroom (220/230 volt | normale aansluiting) nodig om onze saté en komkommers koel te houden en onze huisgemaakte satésaus op te warmen. En natuurlijk voor de leuke lampjes wanneer het donker wordt. We verbruiken zo’n 3500 watt. Liefst gebruiken wij een vrije groep hiervoor. Geef jij een feestje voor meer dan 50 personen? Dan gebruiken wij het liefst twee vrije groepen.

Een authentieke smaak bereik je alleen wanneer je bakt op kolen (arang). Bakken op gas of stroom past niet binnen de visie van Sateboss. Dit zal je ons dus nooit zien doen (tenzij je er ons voor betaald). Betrap je een andere satébakker op het bakken op gas of stroom? Meld het ons, dan sturen we de satédarah op ze af ;).

Dat ligt aan de omstandigheden. Het liefst bakken wij gewoon in de buitenlucht, maar in de volgende situatie kunnen wij waarschijnlijk ook binnen bakken: een verharde stenen ondervloer, een grote (open) ruimte dat kan luchten, zéér hoge plafonds en geen actieve rookmelders en/of sproei-installaties. Denk aan: loodsen, kassen of daarvoor geschikte evenementenhallen. Schat zelf in of de binnenlocatie geschikt is, met andere woorden: zou jij of de beheerder er zelf durven barbecuen? Of check bij twijfels de brandweer of een specialist.

Onze foodtruck is natuurlijk wel de blikvanger van ons bedrijf, maar we bieden ook een alternatief als de foodtruck niet past: een Indische aangeklede pop-up tent die binnen een halfuur is opgebouwd (9m2, is overal te plaatsen) of onze mobiele pop-up saté bar. Neem bij twijfels of vragen even contact op: 0644422811

Bedrijf & visie

Alle saté wordt met de hand geregen en komt niet (mechanisch) uit de fabriek of rechtsreeks van de groothandel. We werken zo authentiek mogelijk, dus daarom staan wij achter handgemaakte en eigen producten. Omdat bij ons voedselveiligheid hoog in het vaandel staat en kip een risicoproduct is zorgen we ervoor dat onze kipsaté bij een gecertificeerd bedrijf sous vide wordt gegaard.

Wij kiezen bewust voor maatschappelijke verantwoorde producten, zo bakken wij onze saté op duurzame kokosbriketten en serveren wij ons eten in/met biologisch afbreekbare disposables.

Food & aanbod

Wij toeren met onze foodtruck door heel Nederland (en we komen ook weleens in België), maar staan niet op één vaste locatie. In sommige situaties zou voorproeven kunnen. Je kan ons het best even hierover bellen: 0644422811 of mailen info@sateboss.nl

Zeker, maar natuurlijk niet de pindasaus. Onze huisgemaakte ketjapsaus biedt een uitstekend en heerlijk authentiek alternatief. Neem voor het actuele aanbod contact met ons op. Telefoon: 0644422811 of mail: info@sateboss.nl.

Andere allergieën kun je ook het best even telefonisch of via de mail aan ons doorgeven.

Wij serveren glutenvrije gerechten en kunnen hier extra rekening mee houden. Neem voor het actuele aanbod contact met ons op. Telefoon: 0644422811 of mail: info@sateboss.nl.

Andere allergieën kun je ook het best even telefonisch of via de mail aan ons doorgeven.

Zeker. Naast onze vegetarische saté hebben we ook nog een ruim aanbod aan vegetarische / veganistische Indische gerechten, denk aan vegetarische Nasi- of Bami Goreng of Gado Gado (groentegerecht). Vermeld dit expliciet bij je aanvraag, zodat wij een aanbod kunnen doen. Vragen? Bel ons! Telefoon: 0644422811

Plofkippen en kiloknallers komen er bij ons niet in! We werken bewust met eerlijke slagers die in het bezit zijn van de juiste keurmerken en kiezen voor een beter leven voor de dieren, zo komt ons varkensvlees bijvoorbeeld van Nederlandse scharrelvarkens (Pork Best) en beschikt onze kip over een Beter Leven keurmerk.

Ja… geheimen zijn er om geheim te blijven. Je mag best raden wat er in onze marinade zit, maar geloof ons: het recept is al bijna honderd jaar oud en alleen met de juiste precisie en liefde te bereiden. Onze marinade wordt nog steeds streng gecontroleerd door oma. Heb je een dikke portemonnee? Doe dan een leuk bod, dan kunnen wij lekker uitbuiken op Bali.

We snappen wel dat je zin hebt gekregen in een sateetje. Een offerte kun je aanvragen op onze offertepagina. Op alle aanvragen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing en alle aanvragen worden op maat gemaakt.

Tussen al het saté rijgen door doen we ons uiterste best om je binnen 24 uur van een offerte te voorzien. Check alsjeblieft even of de offerte niet in je spambox terecht is gekomen.

Heeft het enorme spoed, zijn we je vergeten, duurt het te lang of wil je ons gewoon even spreken? Bel ons! Telefoon: 0644422811

Staat jouw vraag er niet tussen? Bel ons! Telefoon: 0644422811 of mail naar info@sateboss.nl