Een greep uit de klanten van Satéboss:

Benieuwd of wij goed worden beoordeeld? Bekijk dan dit actuele overzicht. Enthousiast geworden? Vraag nu een offerte aan.

Het verhaal achter Satéboss: “Als kleine jongen leerde ik al de fijne kneepjes van het vak van mijn vader.”

Satéboss is meer dan alleen saté: Nederland en Indonesië zijn, door haar koloniale verleden, onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Indische keuken, en dan vooral de saté, is een begrip binnen de Nederlandse samenleving. Dagelijks wordt er in vele huishoudens Indisch gekookt en al vele medelanders hebben de oversteek gewaagd richting het Verre Oosten, om te genieten van de heerlijke gerechten die het land te bieden heeft.

Het bereiden van saté is altijd een hobby geweest; uren van voorbereiding, het vinden van het juiste stukje vlees, het marineren en natuurlijk de barbecue op de juiste wijze aansteken! Op menig evenement heb ik mijn gasten enorm enthousiast weten te krijgen door mijn saté. “Paul, waarom begin je niet eens iets voor jezelf?“ was een veel gehoorde opmerking en toen dacht ik waarom ook niet?! Ik wil de mensen kennis laten maken met mijn Indische saté, mijn product waaraan ik véél liefde, tijd en aandacht besteed. Saté zoals het ooit is bedoeld.

Als kleine jongen leerde ik al de fijne kneepjes van het vak van mijn vader. Het geheime familierecept is nog steeds in handen. De Satéboss biedt niet zomaar een sateetje, maar de ultieme kleur, geur en smaakbeleving. We kunnen met trots zeggen dat de Satéboss een experience is die je terug neemt in de tijd, naar het voormalig Nederlands Indië. Volgens het geheime familierecept bereidt, daterend uit de jaren 20 van de vorige eeuw. De traditionele bereiding op duurzame kokosbriketten creëert een unieke smaak. Ons doel: de Indische cultuur behouden.

Met onze foodtruck kunnen we op elke gewenste locatie de satés bereiden, vers van de barbecue. Ayo, laat je meenemen in onze saté experience, silakan en proef de heerlijke satés van de Satéboss.

satéboss

Paul Hartman, oprichter van Satéboss