Categorieën
2020 Blog Catering

Waarom kiezen voor een foodtruck tijdens de coronacrisis?

Véél bedrijven en particulieren vinden het juist nu – tijdens de coronacrisis – moeilijk om met een grote groep mensen ergens te gaan eten. Cafés en restaurants mogen binnen maximaal 30 personen (en per 1 juli 100 personen) ontvangen, er moet worden gereserveerd en anderhalve meter afstand houden gaat vaak moeilijk. Maar wat kan je doen als je wel iets hebt te vieren?

Onze foodtruck biedt in de meeste gevallen een uitstekend en veilig alternatief:

  1. We houden ons aan de algemene richtlijnen van het RIVM: we wassen vaker onze handen, gebruiken wegwerphandschoenen en dragen mondmaskers.
  2. We desinfecteren de werkplek / foodtruck grondig en meerdere malen tijdens de catering.
  3. Onze foodtruck staat in de buitenlucht (bijvoorbeeld in jouw achtertuin of op het terras van het bedrijf): 1,5 meter afstand houden gaat hier beter dan binnen. Gasten halen bij onze foodtruck – om de beurt – een maaltijd op. Eventueel kan er door ons gewerkt worden in shifts.
  4. We werken uitsluitend met biologische afbreekbare disposables: borden en bestek worden slechts éénmaal gebruikt.

Een catering op locatie is al mogelijk vanaf 25 personen. Vraag een offerte aan