Meteen naar de inhoud

Ebook: Indisch koken met recepten van Sateboss (download)

6,95

Steun Sateboss door de aankoop ons kookboek voor maar € 6,95. Meer informatie over ons kookboek vind je hieronder in de beschrijving.

#supportsmallbusiness
De horeca- en evenementensector is hard geraakt door de coronacrisis. Ook Sateboss heeft het zwaar door het wegvallen van cateringen en evenementen. Normaal gesproken is de zomer voor ons het piekseizoen om te verdienen en met een opgebouwde buffer de winter door te komen. Dat was dit jaar niet het geval. De inkomsten waren laag, terwijl de vaste lasten zoals verzekeringen en huur bleven doorgaan. Vorige zomer zijn we gestart met het bezorgen van maaltijden en dankzij de financiële steun van de overheid hebben wij veel vaste lasten kunnen opbrengen. Maar zolang het virus onder ons is blijft de toekomst onzeker met weinig opdrachten in het vooruitzicht.

Daarom staken mijn broertjes en ik in het voorjaar van 2021 de handen uit de mouwen en bundelden we dierbare familierecepten, familiefoto’s en persoonlijke verhalen van opa in het kookboek: ‘Indisch koken met recepten van Sateboss’. Door het aanschaffen van dit kookboek help je Sateboss als kleine ondernemer in deze tijd aan extra inkomsten. Zie het als een vorm van crowdfunding, waar je vervolgens van ons een prachtig kookboek voor retour krijgt.

Over het kookboek:
‘Indisch koken met recepten van Sateboss’ bestaat uit meer dan twintig dierbare recepten van familieleden. In ons boek vind je recepten om makkelijk en snel een Indische rijsttafel te serveren en een aantal recepten voor een hoofd- en nagerecht met een Indisch tintje. En natuurlijk mag ook oma’s sambal niet ontbreken. Daarnaast vind je in dit kookboek persoonlijke verhalen over de familie en prachtige foto’s uit Nederlands-Indië, Nederlands-Nieuw-Guinea en Nederland van meer dan zestig jaar geleden. Heel veel plezier met het lezen en maken van onze familiegerechten. En nogmaals bedankt voor het kopen. Selamat makan!

Aantal pagina’s: 100
Aantal recepten: 22

Let op: We bieden momenteel ons kookboek alléén digitaal aan in de vorm van een downloadbare PDF. Op die manier hoeven wij in deze moeilijke tijd geen investering te doen in drukwerk. Je bent natuurlijk altijd vrij om het e-book of een aantal receptenpagina’s zelf thuis af te drukken.

We zouden het op prijs stellen als je ons e-book niet gratis doorstuurt naar vrienden en familie. We hebben er hard aan gewerkt en Sateboss kan de extra inkomsten zeer goed gebruiken.

Na betaling ontvang je automatisch en direct een digitale link in je e-mail om de PDF te downloaden. Controleer goed of de e-mail niet in je spambox is beland. Zorg dat je het kookboek direct opslaat op je computer of telefoon. Heb je problemen met de downloadlink of is deze niet zichtbaar? Stuur ons dan een e-mail op info@sateboss.nl.