Home » Zomervakantie-tip: kom naar het Openlucht Museum in Arnhem

Zomervakantie-tip: kom naar het Openlucht Museum in Arnhem

April tot en met september zouden voor onze foodtruck de drukste maanden van het jaar zijn. Helaas is de werkelijkheid door de uitbraak van het coronavirus anders.

Afgelopen maanden zijn er voor Satéboss veel events en cateringen geannuleerd. Een enorme tegenvaller, maar dankzij het bezorgen van eten en de versoepelingen van het RIVM in juni heeft Satéboss het hoofd boven water weten te houden.

Met nieuwe energie kijken we nu uit naar de tweede helft van 2020. Langzaamaan druppelen de eerste aanvragen voor cateringen weer binnen en zien we dat kleine festivals weer – met bepaalde voorschriften – worden opgebouwd. Gelukkig maar, want we kunnen niet wachten om Nederland weer te verwennen met heerlijke authentieke saté!

Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem)

Van zaterdag 1 t/m zondag 16 augustus, van 16.00 tot 22.00 uur is Satéboss te vinden in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Een kleine mijlpaal, want het is ons eerste event van 2020.

Kom smullen van heerlijke hapjes. Dansen bij zonsondergang. Of gewoon lekker relaxen in een prachtige omgeving boordevol natuur en historie. Er is een aanvullen ‘Ontmoet mij’ programma in het museumpark met o.a. straatleven, leuke activiteiten voor kinderen (onder begeleiding van een museumdocent) en een bioscoop.

Bij onze foodtruck (er zijn twee pleinen met entertainment en heerlijk eten & drinken) serveren we deze avonden onze authentieke Indische saté met lontong.

Mocht je een gezellig dagje uit willen, en onder het genot van een hapje, drankje, livemuziek, silent disco en dj’s een zwoele zomeravond beleven: kom dan langs bij het Openluchtmuseum in Arnhem.

Waar: Openlucht Museum Arnhem
Data: 1- 16 augustus 2020
Tijd: 16:00 – 22:00

Entree ticket:
– Volwassenen: 10 euro
– Kids 4 t/m 12 jaar: 5 euro
– Kids t/m 3 jaar: gratis
– Gratis entree voor Museumkaart en BGL-vipkaarthouders 

Parkeren: Gratis
Let op: Vanwege corona is reserveren verplicht. Bestel je tickets op https://www.openluchtmuseum.nl/tickets

Graag tot ziens bij onze foodtruck!